UAB Lašų duona

Duonos kepimas šioje kepykloje turi gilias, lietuviškai duonai būdingas tradicijas. Natūralus raugas, geriausi ingredientai ir tinkamas laikas skirtas tam, kad duonos gaminiai būtų patys skaniausiai ir atitiktų aukštus šiuolaikinio kliento reikalavimus. Gamyboje nenaudojami konservantai, tad tiek tamsi duona, tiek šviesi duona yra natūraliai skani ir puri. Tad jei duonos kepimas nėra Jūsų laisvalaikio pomėgis, būsite tikri, jog „Lašų duona“ pateiks aukščiausios kokybės kepinius, o duonos gaminiai džiugins tiek kasdienį, tiek šventinį stalą.

Kepykloje naudojama moderni įranga, kuri leidžia užtikrinti juodos duonos, pyragų, baltos duonos ir kitų kepinių kokybę ir nekintantį, pamėgtą skonį. Natūralūs produktai naudojami visiems kepiniams, tad ne tik duonos gaminiai, bet ir riestainiai, bandelės, pyragai, šakočiai bus tikro, tradicinio skonio.

Ne vienas lietuvis, išvykęs svetur, paklaustas, ko labiausiai ilgisi, atsako, kad lietuviška duona kelia didžiausią namų ilgesį. Naminė duona, kurios ingredientai yra tokie tikri, natūralūs produktai kaip salyklas, raugas ir ruginiai miltai, nukelia į vaikystę, kai kepykla buvo mažas rojus žemėje, nes mama arba tėtis būtinai leisdavo paragauti dar šilto, garuojančio kepalo ar pačios šviežiausios bandelės.

Inga Žinkienė
Eksporto vadovė

Filtrai

Bakalėja Konditerija