Ateina laikas, kai tuo, ką sugebi geriausiai, nori pasidalinti ir su kitais. Toks metas mums buvo 1994 m., kai atidarėme savo kepyklą „Gudobelė“.Mūsų tikslas nuo pat pirmosios dienos išlieka toks pat – sukurti mažą skonio stebuklą visiems, išsiilgusiems tikro natūralaus skonio. Tokio, kokį prisimename iš mažų dienų. Visi mūsų receptai yra laiko patikrinti ir ištobulinti, tačiau mes niekada nesustojame augti, kad šiandien būtume dar geresni nei vakar. 2011 m. ėmėme gaminti duonos traškučius „Bon Chance“. 2012 m. pradėjome nuolatinį eksportą. Tais pačiais metais asortimentą papildė plokščios duonelės „Bon Crisp“, kurios, vos pasiekusios parduotuvių lentynas, netruko užkariauti jūsų simpatijų.
Filtrai