CHAZZ traškučiai kepami nedidelėmis porcijomis, lėčiau ir žemesnėje vidutinėje 150 C temperatūroje, todėl yra traškesni, o juose gali rasti ne tik bulvių, bet ir kitų daržovių, kurios daro traškučius daug įdomesnius! Tuo tarpu įprasti, masiniai bulvių traškučiai kepami tūkstančiais kilogramų per valandą aukštoje, 180-190 C siekiančioje temperatūroje, kuri stipriau oksiduoja kepimo aliejų, degina angliavandenius versdama juos akrilamidais.
Rinkdami prieskonius norime būti tikri, kad šviežių, ką tik iškeptų traškučių skonį sustiprins natūralūs prieskoniai, kuriuose nėra konservantų ir dirbtinių skonio stipriklių. Šių natūralių prieskonių dedame tik tiek, kiek būtina, nes norime, kad valgydami jaustumėte natūralų bulvių skonį.
Visos daržovės – natūralios, augintos Lietuvos ūkininkų, tad CHAZZ daržovių čipsai– išskirtinai lietuviškas produktas! Nors esame lietuviškas startuolis, mūsų Lietuvoje pagamintus daržovių traškučius jau valgo žmonės 15-oje šalių!
Filtrai