UAB Melt Water

Ilgus metus sveiko gyvenimo būdo entuziastai tirpsmo vandenį savo namuose gamindavo savarankiškai. Tad lyg šiol pasaulyje buvo tik maža grupė žmonių galėjusių mėgautis šiuo ypatingu produktu. Tačiau po daugelio bandymų išgrynintos unikalios MELT WATER technologijos dėka, tirpsmo vanduo dabar gali būti pasiekiamas kiekvienam vartotojui bet kuriame pasaulio krašte.

Pirmame gamybos etape gręžinio vanduo yra šaldomas bei formuojamas pirmasis plonojo ledo sluoksnis. Jis turi „sunkiojo“ vandens elementų ir yra nereikalingas organizmui, todėl ši dalis specialiu metodu yra pašalinama iš gamybos proceso.

Antrojo etapo metu formuojamas storasis ledas. Šąlančio vandens molekulės išstumia visus nešvarumus ir druskas į vandenį, esantį ledo masyvo centre. Gamtoje panašų procesą pastebime žiemą, kuomet užšąla jūra ir jos paviršiuje susidaro gėlo vandens ledo sluoksnis.

Likęs vanduo dėl nešvarumų ir priemaišų užšalti negali. Tad, naudojant unikalią MELT WATER specialistų sukurtą technologiją, jis efektyviai pašalinamas iš ledo masyvo centro.
Po visų šių procesų likęs ledas tampa visiškai tyras ir skaidrus kaip krištolas. Ledas tirpinamas ir tampa MELT WATER tirpsmo vandeniu, sveiku ir išskirtiniu produktu kiekvienam, kuris visuomet ir visur ieško aukščiausios klasės kokybės.

Aurelija Pocienė
Pardavimų ir marketingo vadovė

Filtrai

Nealkoholiniai gėrimai