Nuo 2009-ųjų gaminame itin kokybišką natūralų rūšinį šokoladą. Šio klasikinio, autentiško gardėsio receptūrą kruopščiai kūrėme semdamiesi įkvėpimo iš kelionių po pasaulį ir atidžiai klausydamiesi senųjų Lietuvos šokolado meistrų įžvalgų.
Įvaldę jų darbo metodus bei pritaikę savo patirtį, sukūrėme tai, ką didžiuodamiesi pristatome Jums. Tai – išskirtiniai EXCLUSIVE šokoladai ir saldainiai, kuriuos jau įvertino ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šokolado mylėtojai bei ekspertai.
Puikų mūsų produktų skonį lemia ne tik išskirtiniai receptai, bet ir itin kokybiški ingredientai. Gamindami savo šokoladą naudojame rūšines kakavos pupeles iš Dramblio Kaulo Kranto, Ganos bei Ekvadoro, bei mūsų meistrų atrinktą kakavos sviestą ir cukrų.
Kuo aukštesnės rūšies šokoladas – tuo mažiau jame turi būti natūralaus emulsiklio lecitino. Savo receptuose ne tik iki minimumo ribojame jo kiekį, bet ir atsakingai renkamės, kokią jo rūšį naudoti. Todėl vietoj genetiškai modifikuotų sojų lecitino naudojame natūralų – išgaunamą iš rapsų.
Be to, EXCLUSIVE šokoladuose nerasite ir konservantų, hidrogenizuotų augalinių riebalų, kakavos miltelių, skonio stipriklių, maisto priedų ar dažiklių.
Mūsų šokoladuose gausu antioksidantų bei A, E ir B grupės vitaminų. Pastarojo kai kuriuose šokoladuose rasite mažiau – tam, kad juo saugiai galėtų mėgautis vaikai.
Šokolado gamybą atidžiai sekame ir kontroliuojame kiekviename žingsnyje. Tik taip galime būti tikri, kad klientams pateikiame tokius produktus, už kuriuos galime drąsiai pasirašyti savo vardu.
Filtrai