AB Vilniaus Pergalė

AB „Vilniaus pergalė” istorija prasideda nuo 1952 metais įkurto modernaus, aukščiausius to meto gamybos standartus atitinkančio saldumynų fabriko. Ir po 70 metų galime pasidžiaugti, kad Lietuvos saldainių fabrikas išaugto į klestinčią, nacionalines simpatijas ir tarptautinį pripažinimą pelniusią „Pergalės“ šokolado gamyklą.

„Pergalės“ saldumynų gamybos istorijos pagrindiniai įkvėpėjai – pirkėjai, kurie savo aistra saldumynams ir smalsumu naujiems skoniams, skatina mus tyrinėti naujas skonių teritorijas, laviruoti po vis besikeičiančias tendencijas. Dirbama  ne tik ties produktų skoniais, jų kokybė, bet ir pakuočių dizainais.

AB „Vilniaus pergalė” be legendiniais tapusių saldainių, batonėlių, triufelių, dražė receptų, šokolado, zefyrų, karamelių ir netgi sausainių, nesiliauja ieškoti, kurti, todėl kasmet plečia asortimentą bei pristato naujus produktus. Vienas iš tokių –tiesiai iš krosnies ištraukti, gardžiai apskrudę, ekstremaliai traškūs ir nepamirštamai gardūs, krekeriai.

Taigi, nerastumėte pasaulyje šalies, kurios gyventojai nemėgtų saldumynų, todėl  įsiklausome į pirkėjus ir savo širdį, turbūt, todėl daugiau kaip 50 šalių gurmanai visame pasaulyje jau ne vienerius metus renkasi „Pergalės“ produkciją.

Vincas Zaščižinskas
Eksporto vadovas

Filtrai

Konditerijos gaminiai Šokoladas