04 Bir 2024

Kviečiame susitikti su Lietuvos diplomatais ir atašė iš viso pasaulio Klaipėdoje

Šių metų birželio 3-7 dienomis Klaipėdoje, Telšiuose ir Vilniuje susiburs Lietuvos diplomatai ir specialieji atašė iš viso pasaulio į metinę konferenciją. Šis renginys, kurį organizuoja Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų bei Žemės ūkio ministerijos skatins bendradarbiavimą plečiant Lietuvos verslo galimybes tarptautinėje arenoje.

Metinėje diplomatų ir atašė konferencijoje didžiausias dėmesys bus skirtas Klaipėdos regiono eksporto potencialui, investicijų pritraukimui, turizmo skatinimui ir krovinių gabenimui į šį strategiškai svarbų regioną. Be to, akcentuojamas Klaipėdos jūrų uosto vystymas ir tarptautinio bendradarbiavimo stiprinimas, o ypatingas dėmesys bus skirtas ir maisto pramonės klausimams, kurie Lietuvai yra ypač svarbūs.

Pexels Reneasmussen 2505056 1

Konferencijoje mes taip pat aptarsime strategijų diversifikaciją, ekonominės diplomatijos komunikaciją ir metinių užduočių planavimo procesų tobulinimą. Taip pat pasidalinsime sėkmės istorijomis ir iššūkiais, su kuriais susiduria ekonominiai diplomatai kasdieniniame darbe.

Viena iš konferencijos popiečių birželio 4 dieną, bus skirta LitFOOD organizuojamiems verslo susitikimams tarp verslo ir vyriausybės atstovų (G2B). Šių susitikimų metu turėsite galimybę asmeniškai pasikalbėti su prioritetinės šalies diplomatais, išsakyti savo lūkesčius, užduoti aktualius klausimus apie žengimą į tikslinės šalies rinką ir pan.

LitFOOD kviečia visus suinteresuotus asmenis dalyvauti šiame unikaliame renginyje ir prisidėti prie Lietuvos maisto pramonės plėtros bei jos pozicionavimo tarptautinėje arenoje. Prisijunkite prie mūsų, o kartu mes žengsime į ateitį su pasitikėjimu!

Renginio data: š. m. birželio 4 d. 14:00 – 16:30 val.
Renginio vieta: Klaipėda

Registruotis į susitikimus galite iki gegužės 24 d. užpildydami trumpą anketą, kurioje nurodykite, su kurių ambasadų atstovais norėtumėte turėti tik Jums dedikuotą susitikimo laiką.