Šiuo metu alaus darykloje dirba >250 žmonių, nuo 2012m. jai vadovauja Marius Horbačauskas.
1999-2017 į bravoro plėtrą, rekonstrukciją ir gamybos procesų modernizaciją investuota per 50 mln. Eurų. Bravoras išsiplėtė 5 kartus.
2015 m. prijungiant gretimus žemės sklypus buvo susigrąžintos istorinės bravorui priklausiusios teritorijos.
2017 m. „Turbinų“ gatvei (buvusi seniau „Bravoro“) suteiktas „I.B. Volfo ir F. Engelmano“ pavadinimas.
2017 metais buvo įgyvendinta kūrybingo kolektyvo svajonė. Kapitaliai rekonstruotame antrame pagrindinio pastato aukšte įrengtas mini bravoras, kuriame gimsta naujos alaus rūšys. Ši kūrybinė edukacinė erdvė, mūsų pavadinta studija. Čia eksponuojami Volfas Engelman paveldo objektai. Lankytojai gali susipažinti su pagrindinėmis alaus gamybos žaliavomis, jas pauostyti ir paragauti. Sužinoti apie alaus medį ir taurių reikšmę degustuojant skirtingas alaus rūšis.
Antrą gyvavimo šimtmetį skaičiuojantis bravoras šiandien gamina ne tik alų, bet ir sidrą, alkoholinius kokteilius, girą, vaisvandenius, bei energinius gėrimus.
Įmonės darbuotojai nuolat kuria naujus gėrimus, labai daug dėmesio skiria inovacijoms, rūpinasi, kad vartotoją pasiektų itin kokybiškas šviežias alus.
Filtrai